dimecres, 18 de novembre del 2020

Campanya de videos: I TU, PER QUÈ VOLS TANCAR ELS CIE?

[CATALÀ, en castellano a continuación] 

Comencem una campanya i demanem la teva col·laboració:


Per reforçar el missatge del comunicat Amb pandèmia o sense pandèmia, CIE tancats ja! hem decidit fer una campanya comunicativa en la qual tu tens molt a dir... però en pocs segons!
  • En què consisteix la campanya? Fes un vídeo (personal o grupal) responent a la pregunta I tu, per què vols tancar els CIE? Pensa en motius polítics, socials... ¡volem donar moltes raons per tancar els CIE!
  • Característiques del vídeo: Durada màxima: 30 segons, gravat amb el mòbil o la càmara en horitzontal.
  • Què has de fer amb el vídeo? Publica'l a les teves xarxes socials junt amb els HT #CIEtancatsJa / #razonesCIErre i citant el compte de Tanquem els CIE (@TanquemElsCIE en twitter, Tanquem els CIE a Facebook), i envia'l per correu a tanquemelscies@gmail.com. Anirem retuitejant els videos a mesura que els veiem, i els recopilarem per tal de pujar-los des del nostre compte.
  • Quan? Fins al dissabte 21 de novembre a les 12h del migdia
  • I després? Farem un vídeo recopilant una selecció dels vídeos rebuts i el difondrem el 23 de novembre a les 11h. 

Esperem el teu vídeo!

#CIEtancatsJa                  #razonesCIErre




[CASTELLANO, més amunt en català] 

Empezamos una campaña y pedimos tu colaboración.

Para reforzar el mensaje del comunicado Con pandemia o sin pandemia, ¡CIE cerrados ya! hemos decidido hacer una campaña comunicativa en la que tú tienes mucho que decir... ¡pero en pocos segundos!
  • ¿En qué consiste la campaña? Haz un vídeo (personal o grupal) respondiendo a la pregunta ¿Y tú, por qué quieres cerrar los CIE? Piensa en motivos políticos, sociales... ¡queremos dar muchas razones para cerrar los CIE!
  • Características de los vídeos: Duración máxima: 30 segundos, grabado con el móvil o la cámara en horizontal.
  • ¿Qué tienes que hacer con el vídeo? Publícalo en tus redes sociales junto a los HT #CIEtancatsJa / #razonesCIErre y citando la cuenta de Tanquem els CIE (@TanquemElsCIE en twitter, Tanquem els CIE en Facebook), y envíalo por correo a tanquemelscies@gmail.com. Iremos retuiteando los vídeos a medida los veamos y los recopilaremos para subirlos desde nuestra cuenta.
  • ¿Cuándo? Hasta el sábado 21 de noviembre a las 12h del mediodía 
  • ¿Y después? Haremos un vídeo recopilando una selección de los vídeos recibidos y lo difundiremos el  23 de noviembre a las 11h. 

¡Esperamos tu vídeo!

#CIEtancatsJa                  #razonesCIErre