Sobren raons


Sobren raons per tancar els CIE

Cicle de xerrades 2023


En aquesta pàgina recollirem tota la informació de les xerrades formatives que de gener a juny de 2023 organitzem des de Tanquem els CIE per aprofundir en el coneixement sobre la política migratòria i en especial sobre els CIE i les deportacions.

Comptem amb la col·laboració de persones expertes en els diferents eixos temàtics i amb el suport de diferents espais còmplices.

A totes, gràcies! Ens sobren les raons!Sobren raons per tancar els CIE. Iniciem cicle de xerrades
Els centres d’internament d’estrangers, presons racistes que contribueixen a mantenir i perpetuar la violència institucional contra les persones migrants, són la punta de llança d’una política migratòria racista i classista que cada dia trenca projectes, famílies, somnis… i vides!... Segueix llegint aquí les motivacions del cicle26G. Sobren raons per canviar la política migratòria
Primera sessió del cicle a càrrec de  Diego Boza, coordinador general de l'Associació Pro-Drets Humans d'Andalusia, APDHA.
Dijous 26 de gener a les 19h, a La Comunal (Carrer Riera d'Escuder, 38). Amb el suport de Centre Irídia i APDHA.
16F. És possible protegir el dret a la salut durant l'internament en un CIE?
Reflexionem sobre CIE i salut amb Maria Paramés, impulsora de Mundo en Movimiento i activista de la Plataforma CIEs No Madrid i Brenda Biaani, epidemiòloga investigadora en salut pública.
Dijous 16 de febrer a les 19h. a la seu del SCI -Servei Civil Internacional- (C/ Carme 95). Amb el suport de CIEs No Madrid, Mundo en movimiento i SCI -Servei Civil Internacional-.


23M. És possible respectar els drets de les dones quan se les priva de llibertat en un espai torturant, racista i patriarcal com és un CIE?
Reflexionem sobre CIE i dones amb Maria Paramés, impulsora de Mundo en Movimiento i activista de la Plataforma CIEs No Madrid, Blanca Bernardo i Josune Delgado (ambdues també de Mundo en Movimiento); i Janet Mérida de Putas Indignadas.
Dijous 23 de març a les 19h. a Ca la Dona (C/ Ripoll 25). Amb el suport de CIEs No Madrid, Mundo en movimiento, Putas Indignadas i Ca la Dona.