Vídeos

Selecció de videos introductoris sobre CIE i deportacions. Al lateral del blog teniu una selecció mès àmplia, organitzada per tipus de recurs: documental, reportatge, testimoni... També pots entrar al nostre canal de Youtube per a veure més continguts propis de Tanquem els CIE.

¿Qué es un CIE?

Campaña Estatal por el Cierre de los CIE y el Fin de las Deportaciones.


¿Qué es un CATE?

Campaña Estatal por el Cierre de los CIE y el Fin de las Deportaciones.
Menores y CIE

Campaña Estatal por el Cierre de los CIE y el Fin de las Deportaciones.
Sobren raons

15MBCNTV i Tanquem els CIE


Català (más abajo en castellano)

"La vida dins del Centre d'Internament d'Estrangers no és vida, és espera. Espera i por. Por a l'expulsió, por a perdre el rumb entre les quatre parets de la cel·la, por a un futur que sembla impossible que sigui pitjor".
A través dels testimoniatges de diferents persones que han estat internades en el Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) de la Zona Franca a Barcelona, ens apropem a la realitat d'aquestes presons encobertes i il·legals. Si la defensa dels drets humans és una prioritat, el tancament dels CIEs és l'única opció vàlida.

Castellano

"La vida dentro del Centro de Internamiento de Extranjeros no es vida, es espera. Espera y miedo. Miedo a la expulsión, miedo a perder el rumbo entre las cuatro paredes de la celda, miedo a un futuro que parece imposible que sea peor".
A través de los testimonios de diferentes personas que han sido internadas en el Centro de Internamiento de Extranjeros (CIE) de la Zona Franca en Barcelona, nos acercamos a la realidad de esas cárceles encubiertas e ilegales. Si la defensa de los derechos humanos es una prioridad, el cierre de los CIEs es la única opción válida.
Express

CIEsNO Madrid

Recomanem veure aquest curt que denuncia una realitat massa amagada i desconeguda encara: les deportacions exprés.


EXPRESS from CIEsNO Madrid on Vimeo.


Deportaciones: miedo y discriminación

Reportatge audiovisual que recull les principals conclusions de l'Informe "Vulneraciones de derechos humanos en les deportaciones”, realitzat conjuntamente per Irídia y Novact (octubre 2020). 
Podeu veure l'informe a: