dimarts, 28 de juny del 2022

1 de juliol. Mobilització #MasacreEnMelilla

Divendres 1 de juliol sortim als carrers en suport als nostres germans supervivents de la #MasacreEnMelilla i contra els assassinats a la frontera, pels governs d'Espanya i el Marroc.

Convoquem una manifestació unitària per tots els morts a les fronteres, des de la Subdelegació del Govern a Barcelona, per assenyalar als responsables de les necropolítiques de Fronteres. Arribarem fins a la Plaça Idrissa Diallo, on muntarem un altar per recordar, presentar els nostres respectes i fer memòria a totes les morts de l'Europa Fortalesa.

Porteu espelmes i flors blanques per a l'altar.

A baix els murs de les fronteres!

#LasVidasNegrasImportan 
#LasVidasMigrantesImportan 
#MasacreEnMelilla

Convoquem: 
Marcha Tarajal, Caminando Fronteras, Movimiento #RegularitzacionYa, Iridia, Geum Doudou, Elin, CnaaeCat, Sindicato Mantero Top Manta, Solidary Wheels, Tanquem els CIE, SOS Racisme, Asamblea Idrissa Diallo, t.i.c.t.a.c.


[CAST]  

Viernes, 1 de julio, salimos a las calles en apoyo a nuestros hermanos supervivientes de la #MasacreEnMelilla y contra los asesinatos en la frontera, por los gobiernos de España y Marruecos.

Convocamos una manifestación unitaria por todos los muertos en las fronteras, desde la Subdelegación del Gobierno en Barcelona para señalar a los responsables de las necropolíticas de Fronteras. Llegaremos hasta la Plaza Idrissa Diallo, donde montaremos un altar para recordar, presentar nuestros respetos y hacer memoria a todas las muertes de la Europa Fortaleza.

Traed velas y flores blancas para el altar.

¡Abajo los muros de las fronteras!
 
#LasVidasNegrasImportan 
#LasVidasMigrantesImportan 
#MasacreEnMelilla

Convocamos: 
Marcha Tarajal, Caminando Fronteras, Movimiento #RegularitzacionYa, Iridia, Geum Doudou, Elin, CnaaeCat, Sindicato Mantero Top Manta, Solidary Wheels, Tanquem els CIE, SOS Racisme, Asamblea Idrissa Diallo, t.i.c.t.a.c.