dilluns, 18 de novembre del 2019

L'Ayoub ha estat deportat!

L'Ayoub ha estat deportat. 

Després de dos dies de no saber-ne res, no saber on era, ni si estava bé, ni poder-se comunicar amb ell, finalment hem sabut que ja és al Marroc.

La companya de l'Ayoub, Andrea, denunciava a una entrevista telefònica  TV3 que portava dos dies sense saber res de l'Ayoub després de la notícia de que se l'havien emportat del CIE de Barcelona. Ni la seva família ni la seva companya sabien res: els van dir que se l'emportaven a Madrid però ningú no sabia on estava.

"Els policies no ens faciliten cap informació. Els advocats intenten trobar-lo per diferents organitzacions, però no sabem on està" - Andrea, parella de l'Ayoub




Elna, parella de l'Eric, confirma en la mateixa entrevista com fan patir a les famílies de les persones migrades preses al CIE. Denuncia el repugnant racisme estructural que ha fet que l'Eric (jove nordamericà a qui també van detenir en una manifestació i aplicar la Llei d'estrangeria aquella setmana) estigui en llibertat provisional, tot i pendent de judici i amb ordre d'expulsió, i que l'Ayoub sigui deportat.

Una vegada més la maquinària de la maleïda Llei d'estrangeria ha triturat el projecte de vida d'una persona, ignorant els seus drets més elementals, en una mostra més de la violència institucional més racista.