dilluns, 21 de gener del 2019

Jornades per la dignitat i VI Marxa per la Dignitat al Tarajal

Jornades per la dignitat. Dimecres 23 de gener.

El dimecres 23 de gener des de les 19:30 La Barraca Transfronteriza (projecte audiovisual de No Borders Granada i Tànger) organitza a l'Ateneu del Raval una trobada per recordar els greus fets del Tarajal (Ceuta), amb la participació del Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona i ​​Tanquem els CIEEn aquesta trobada proposem un espai per apropar-nos i debatre al voltant d'aquest cas travessat per la impunitat i l'opacitat institucionals, així com d'altres formes de violència d'estat.

Es projectarà un curtmetratge elaborat per La Barraca Transfronteriza, un treball col·lectiu que recull diferents testimonis directes de persones en trànsit migratori per Tànger (Nord del Marroc) de la violència institucional i racista soferta a la Frontera Sud. Seguidament hi haurà un conversatori amb els col·lectius antiracistes Sindicato Popular de Vendedores Ambulantes de Barcelona, ​​Tanquem els CIE La Barraca Transfronteriza.

Jornades per la dignitat
Dimecres 23 de gener 2019, 19:30h
Ateneu del Raval, Reina Amàlia 3, Barcelona


VI Marxa per la Dignitat Tarajal-Ceuta

S'apropa la VI Marxa per la Dignitat al Tarajal a Ceuta, dissabte 9 de febrer:

El  6 de febrer de 2014, quinze persones van ser assassinades a mans d'un grup d'agents de la Guàrdia Civil Espanyola en el pas fronterer del Tarajal, a Ceuta. Des d'aquell mateix any es convoca, a la mateixa ciutat autònoma, la Marxa Per la Dignitat, una trobada que convoca associacions, col·lectius i persones individuals a cridar per la reparació d'aquest cas i l'eradicació dels dispositius de control fronterer productors de violència institucional i racista.

A la pàgina VI Marxa per la Dignitat / Tarajal-Ceuta i a la jornada d'aquest dimecres podreu trobar informació de com participar, assistir-hi o col·laborar fent difusió per tal que els assassinats d'estat a la Frontera Sud no quedin impunes i a l'oblit.

Neguem-nos a aquesta Europa Fortalesa!