dimarts, 14 de novembre del 2017

Manifestació #18N · Unim-nos contra les agressions feixistes

Donem ple suport i us convidem a participar en la manifestació que se celebrarà el dissabte 18 de novembre, a les 12 h a ViaAugusta-Ganduxer-FGC Bonanova.


Unim-nos contra les agressions feixistes
Prou impunitat · Defensem la convivència en la diversitat
Al llarg de les últimes setmanes hem vist un auge preocupant d’accions violentes per part de grups feixistes que han gaudit d’una impunitat inacceptable.
Al Congrés espanyol, el PP va impedir una declaració institucional de condemna de les greus agressions feixistes a València del passat 9 d’octubre.
El PP i diverses organitzacions convocants tampoc han denunciat les agressions feixistes al voltant de recents i importants manifestacions a Barcelona.
El feixisme creix a Europa: l’FPÖ amenaça amb entrar al govern d’Àustria i Le Pen podria guanyar les properes presidencials a França. Ara l’extrema dreta amenaça amb tornar a sortir del clavegueram a casa nostra.
La societat catalana està immersa en debats importants. Fem aquests debats de manera democràtica i cívica. Però no donem oxigen a l’extrema dreta, sota cap concepte ni sota cap bandera.
De punts de vista i de sentiments nacionals, caben tots. Però el feixisme no és un punt de vista ni un sentiment nacional; és un crim contra la humanitat en potència.
Totes les forces democràtiques i progressistes s’han d’unir en un crit unànime de No Passaran!
Per tot això, ajuntem-nos, persones de totes les edats, de totes les procedències, de totes les sensibilitats, en aquesta manifestació unitària contra la presència de grups feixistes a casa nostra i arreu.
Celebrem i defensem la riquesa i diversitat de la nostra societat.

Manifestació: Dissabte 18 de novembre · 12h · Via Augusta – Ganduxer · FGC Bonanova