dissabte, 27 d’octubre del 2012

Assemblea oberta de la Campanya pel tancament dels CIEs

CAT   [Más abajo en castellano]

Després d'uns mesos reflexionant, conspirant, agregant forces i noves energies, la Campanya "Tanquem els CIE's" de Barcelona torna amb més determinació que mai!

Per això, us convidem a participar de l'Assemblea Oberta del proper dimarts 30 d'octubre a les 19.30h a la Casa de la Solidaritat (c/ Vistalegre, 15).

Posarem en comú la feina feta els darrers mesos, parlarem de noves propostes d'accions, formacions i mobilitzacions, així com de perspectives de lluita que ens portin al defintiu tancaments dels Centres d'Internament d'Estrangers.

T'animes a participar?

Obrim els ulls, tanquem els CIE's!
@CIErreZFranca
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

CAST


Después de unos mesos reflexionando, conspirando, agregando fuerzas y nuevas energias, la Campaña "Tanquem els CIE's" de Barcelona vuelve con ma´s determinación que nunca!

Por esta razón, os invitamos a participar de la Asamblea Abierta del próximo martes 30 de octubre a las 19.30h en la Casa de la Solidaritat (c/ Vistalegre, 15).

Pondremos en común el trabajo hecho los últimos meses, hablaremos de nuevas propuestas de acciones, formaciones y mobilizaciones, así como de perspectivas de lucha que nos lleven al defintivo cierre de los Centros de Internamiento de Extranjeros.

¿Te animes a participar?

Abramos los ojos, cerramos los CIE's!
@CIErreZFranca