dimarts, 20 de març del 2012

Kafeta post-mani el 24M

[CATALÀ] 
 En Castellano a continuación 

Aquest proper dissabte 24 de març, després de l'acció a Plaça Universitat pel tancament dels CIEs, ens trobarem al Centre Social La Carboneria per sopar i fer uns mojitos junt@s!
Tenim ganes de celebrar que cada cop som més i amb més força en la lluita contra els nostres guantánamos i tenim ganes de disfrutar la nit plegades.
El sopador serà vegà i cuinat amb amor i els preus, com sempre, populars. Els beneficis del sopador estaran destinats a les accions de la Campanya pel Tancament dels CIEs.

Fins dissabte!!



[CASTELLANO]

Este próximo sábado 24 de marzo, después de la acción en Plaça Universitat por el cierre de los CIEs, nos encontraremos en el Centro Social La Carbonería para cenar y tomar unos mojitos junt@s!
Tenemos ganas de celebrar que cada vez somos más y con más fuerza en la lucha contra nuestros Guantánamos y tenemos ganas de disfrutar la noche junt@s.
El cenador será vegano y cocinado con amor, y los precios, como siempre, populares. Los beneficios del cenador estarán destinados a las acciones de la Campaña por Cierre de los CIEs.

Hasta el sábado!