dimarts, 5 de març del 2019

[Video] Ruta pel passat i el present del capitalisme colonial

"Com podem establir una relació crítica amb el nostre propi capital cultural? Com podem desmontar el “relat oficial” que s’alça avui en l’arquitectura de tota la ciutat? Com podem criticar els Xifré, els López, els Güell… que van fer de Barcelona una ciutat rica i plena de cultura? Com podem carregar les tintes en com van fer la seva fortuna i no en el fet que després van ser pròcers i mecenes de grans artistes i constructors?
Doncs HO FEM perquè del que parlem és de vides humanes, HO FEM perquè la hipocresia i la impunitat amb què pròcers i mecenes van encobrir o excusar els seus orígens, és la mateixa hipocresia i impunitat amb què els parlaments i les institucions mantenen avui una política migratòria profundament violenta, racista, humiliant i assassina."

Video: Marina Riera, membre de Tanquem els CIE, i Christin Schuchardt.

Video de la Ruta pel passat i el present del capitalisme colonial realitzat per la Christin Schuchardt i la Marina Riera. Teniu més informació sobre aquesta acció conjunta de Tanquem els CIE, Associació Antropologies i el Sindicat Popular de Venedors Ambulants el passat diumenge 20 de gener de 2019 a:  Ruta pel passat i el present del capitalisme colonial