divendres, 29 de setembre del 2017

3-8/oct. CINEMIGRANTE a Barcelona


Com cada any, us recomanem informar-vos, difondre i assistir al  FESTIVAL CINEMIGRANTE, que enguany se celebrarà a Barcelona del 3 al 8 d'octubre.

Entrada lliure i gratuïta 

Què és Cinemigrante? 
El Festival CineMigrante, cine por la diversidad cultural, migración y derechos humanos va néixer a Buenos Aires l’any 2010 per tal de conscienciar sobre el perquè de les migracions i el respecte als drets humans de les persones migrades. 

Quan i on tindran lloc les projeccions? 
La 4°Edició de la Muestra Internacional de CineMigrante, cine por la diversidad cultural, migración y derechos humanos, del 3 al 8 d’octubre, enguany tindrà lloc a espais com el CCCB, el Centre Cívic Pati Llimona o l’Institut Français. 

En què consisteix? 
Durant una setmana en diferents espais i horaris hi haurà projeccions, conferències i taules rodones, així com exposicions i tallers amb l’objectiu de reflexionar sobre el fet migratori i les seves conseqüències socials i polítiques.

Com s'estructura? 
El Festival s’estructura en quatre línies d’acció: “Vulneración del derecho a la salud y exclusión Sanitaria. El acceso a la salud en la población migrante en España”, “El engaño de la “prevención”. Educación Vs Control Social”, “Racismo y mecanismos de resistencia frente a la violencia institucional”, “Control migratorio - Descontrol turístico: Diferencias institucionales en el accionar con respecto al turismo y a la migración”.

Què destaquem? 
En aquesta edició destaca la presència de Rama Thiaw, directora de ‘The revolution won’t be televised’, que obrirà la projecció inaugural amb aquest film que mostra la revolta contrària al president Wade al Senegal i que es va estrenar a la Berlinale 2016 amb una gran acollida.

Més informació sobre el festival i programació completa a: www.cinemigrante.org/bcn2017