dijous, 27 de juliol del 2017

Així és un macrovol de deportació des del CIE de Barcelona

Un equip de la Directa ha pogut documentar gràficament per primera vegada l'operatiu policial utilitzat per traslladar les persones privades de llibertat fins a l'aeroport i deportar-les en un macrovol especial. 



Vegeu l'article sencer: https://directa.cat/aixi-es-un-macrovol-de-deportacio-des-del-cie-de-barcelona



Des de Tanquem els CIE agraïm la implicació i la complicitat de tanta gent amiga de diversos col·lectius i mitjans que ens han acompanyat els darrers dies en la denúncia dels vols de deportació i el sinistre i hipòcrita negoci que els envolta. Gràcies a la feina de totes anem posant llum a un dels mecanismes més opacs de la política migratòria.

Recordem que us podeu adherir al Boicot a Barceló viatges /Air Nostrum (Iberia) per fer negocis amb les deportacions i podeu seguir tota la informació sobre deportacions a: stopdeportacion.wordpress.com

I, en especial, volem agrair i mostrar el màxim respecte per la resistència mostrada per les persones migrants que havien de ser deportades. Gràcies a la seva lluita i les seves protestes s'ha aconseguit reduir sensiblement el nombre de persones finalment deportades.

Els nostres millors desitjos tant per als qui no han pogut evitar ser retornats al país de què van fugir com per als qui han aconseguit ser acceptats com a sol·licitants d'asil.

Seguirem lluitant pel tancament dels CIE i la fi de les deportacions!