dijous, 9 de juny del 2016

14J. No permetrem la reobertura del CIE!


ALERTA! Tal i com vàrem avisar volen reobrir el CIE de la Zona Franca de Barcelona. La data prevista és el dijous 16 de juny però no ho permetrem!
Per això us convoquem a totes el DIMARTS 14 de JUNY a les 19h a Pl. Urquinaona.

De nou necessitem sumar esforços per denunciar el rebuig de la ciutadania davant la reabertura del Centre d’Internament d'Estrangeres. Com hem demostrat moltes vegades; com vam decidir en el Judici Popular al CIE celebrat el 30 de gener;  com hem expressat a través del posicionament d'institucions com el Parlament de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona: NO VOLEM CAP CIE, ni a Barcelona ni enlloc.

Cal que la manifestació de dimarts sigui multitudinària, ha de ser un pols que guanyi la ciudadania contra la injustícia i el racisme de l’Estat espanyol, per això us demanem:
  • que participeu de a la manifestació de dimarts 
  • que engresqueu a la vostra gent amiga a assistir-hi 
  • que ens ajudeu en la difusió per xarxes:  #AlertaCIE
Els Centres d’Internament per a persones Estrangeres són una peça més de la política migratòria europea, violenta, racista i colonial. Que atempta contra els drets humans i la dignitat a l’Estat espanyol i a la Unió Europea. No podem permetre la reobertura del CIE de Barcelona i seguirem lluitant per tancar tots els CIE de manera definitiva. Cap reforma ni millora, legitima la vulneració de drets humans.

De nou la ciutadania de Catalunya hem de tornar a sortir el carrer per exigir la NO REOBERTURA i el TANCAMENT DEFINITIU del CIE de Barcelona.

Dimarts 14 de juny a les 19h a la Plaça Urquinaona