dimarts, 24 de maig del 2016

4J. Tanquem els CIE farà el pregó de la Fira Tinta Roja

Tanquem els CIE participarà en la  3a Fira de l'edició independent i del llibre polític TINTA ROJA que tindrà lloc el dissabte 4 de juny a Vilafranca del Penedès (Plaça Milà i Fontanals), fent un pregó-conferència a les 11 h.

La tercera fira de l’edició independent i del llibre polític està organitzada pel GER de Ribes, l’Ateneu Vilanoví, l’Espai Contrabandos, i per primer cop el Casal Popular de Vilafranca i la Llibreria Odissea. Moltes gràcies per convidar-nos a participar!

El tema escollit són les Fronteres, enteses com a aquelles barreres, físiques o mentals, que prejutgen una separació, una distinció i un abús de l’alteritat.

Programa de la Fira:

10:30 a 21:00 Fira de llibres.
11:00 Pregó-conferència: Tanquem els CIE.
11:00 a 14:00 Taller Islamofòbia i gènere, eines per descolonitzar la mirada, Impartit per Brigitte Vasallo. (al Casal Popular / Inscripcions a: activitats@casalpopular.cat / Preu: 5€)
11:30 Conta contes infantil: Amarg, dolç i suau. Infants Saharauís, tres tes, tres realitats. A càrrec d’Acaps Wilaia Alt Penedès.
13:00 Vermut Roig i poètic. Inversos 2016: Ventades de foc.
Dinar al Casal Popular de Vilafranca a càrrec de La Mà Negra. Menú: 15€. Reserves: 630 48 72 13
17:30 Conclusions del taller Islamofòbia i Gènere, amb Brigitte Vasallo.
19:00 Presentació del llibre La pell de la fontera de Francesc Serés.

Actes previs

Del 17 de maig fins el 19 de juny, al Casal Popular de Vilafranca: Exposició Les mines antipersones al Sàhara Occidental, cedida per Acaps Wilaia Alt Penedès.
25 de maig a les 20:00 a la llibreria L’Odissea: Presentació del llibre Quan perdem la por, conte inspirat en la lluita de la PAH, de Lúa Todó i Joan Turu.
A partir del 30 de maig a la Biblioteca Torres i Bages: Exposició de llibres polítics.

Més informació al web casalpopular.cat