dijous, 21 de gener del 2016

27G. A l'assemblea 15M de La Marina-Zona Franca li sobren raons...


L'Assemblea 15-M de la Marina-Zona Franca està compromesa amb el tancament dels CIE des de la mateixa creació de Tanquem els CIE.

"Sempre hem tingut clar que no es pot pensar en transformar el barri de la Marina i millorar les condicions de vida de les persones que hi viuen i al mateix temps ignorar que ben aprop, en plena zona industrial de la Zona Franca, hi ha un Centre d'Internament d'Estrangers on es vulneren permanentment els drets humans, començant pel dret a la mobilitat."

"Tot i que moltes veïnes encara ho ignoren, els interns en el CIE són els nostres veïns, a pesar de la seva voluntat... i de la nostra!".

"Les veïnes de la Marina també volem jutjar el CIE i per això estem fent la nostra pròpia convocatòria per al judici popular del 30G. Ens trobarem a la Plaça Marina el dissabte 30 de gener a les 10:30 h per agafar plegades el bus109 per arribar-hi".

Per ajudar en la campanya de difusió s'ha organitzat la projecció del documental Sobren raons, seguit d'un col·loqui el proper dimecres 27 de gener a les 19h. Serà a la Biblioteca Francesc Candel (C/Amnistia Internacional, 10, tocant al Pg. de la Zona Franca).