dilluns, 11 de gener del 2016

Cicle documental "Violència institucional"



Diumenge 17 de gener, 18:30h. Dins del cicle documental Violència institucional que se celebrarà a Can Batlló (C/Constitució, 19. Barcelona), projecció del documental "Sobre Raons" de Susana González i Marielle Paón i del reportatge "Los Muros de Europa" de FOTOMOVIMIENTO 15M.

Amb la presència de les directores Susana i Marielle, de Bru Aguilò, per part de Fotomovimiento i de activistes de diferents col·lectius, com Áurea Martín pel tancament dels CIES i la defensa dels drets humans, i Andrés García Berrio d'Iridia i Arrels Advocats.

"Sobre Raons": A través dels testimoniatges de diferents persones que han estat internades en el CIE de la Zona Franca a Barcelona, ens apropem a la realitat d'aquestes presons encobertes i il·legals.

"Los Muros de Europa" Hem estat a les fronteres, hem conviscut i parlat amb la gent. Hem ajudat amb totes les nostres forces i il·lusió i en aquest afany seguim. Aquest vídeo que us compartim, reflecteix la realitat del que està passant a les nostres fronteres explicat per Fotomovimiento des del terreny. Entrevistes i fotografies que mostren de veritat el que està succeint.

Més informació sobre el cicle:
abo.cat/violenciainstitucional
www.facebook.com/events/432774746917189/