dilluns, 17 de novembre del 2014

10 anys contra la tortura




[CAT]

Saps que encara existeix la tortura a l'Estat espanyol, malgrat totes les legalitats internacionals ratificades?

Més de 6621 persones van denunciar haver-la patit i més de 833 persones han mort sota custòdia. Són les esgarrifoses dades que la Coordinadora per la Prevenció i Denúncia de la Tortura (CPDT) ha documentat al llarg dels seus deu anys de trajectòria.

La CPDT compleix 10 anys i seguirà treballant per l'eradicació de la tortura, els maltractaments i les morts sota custòdia, però necessita la teva complicitat i difusió per donar a conèixer aquesta realitat i seguir pressionant per a què l'Estat espanyol compleixi els tractats internacionals.

Per tot això, la CPDT et convida a unes jornades que es faran a Barcelona els pròxims 21 i 22 de novembre al Col·legi d'Advocats de Barcelona.

L'entrada és lliure. Pots inscriure't i llegir el programa de les Jornades aquí: http://ow.ly/Ed5LU.

[CAST]

 ¿Sabes que todavía existe la tortura en el Estado español, a pesar de todas las legalidades internacionales ratificadas?

Más de 6621 personas denunciaron haberla sufrido y más de 833 personas han muerto bajo custodia. Son los escalofriantes datos que la Coordinadora por la Prevención y Denuncia de la Tortura (CPDT) ha documentado a lo largo de sus diez años de trayectoria.

La CPDT cumple 10 años y seguirá trabajando por la erradicación de la tortura, los maltratos y las muertes bajo custodia, pero necesita tu complicidad y difusión para dar a conocer esta realidad y seguir presionando para que el Estado español cumpla los tratados internacionales. Por todo esto, la CPDT te invita a unas jornadas que se harán en Barcelona los próximos 21 y 22 de noviembre en el Colegio de Abogados de Barcelona.

La entrada es gratuita. Puedes inscribirte y leer el programa de las Jornades aquí: http://ow.ly/Ed5LU.