dissabte, 19 de gener del 2013

Exigim l'alliberament del Yussif i en Khadima!


CONCENTRACIÓ AQUEST DIUMENGE AL CIE ZONA FRANCA PER DEMANAR L’ALLIBERAMENT DELS VEÏNS DETINGUTS DEL BARRI DEL POBLENOU.

Dijous 10 de gener, amb motiu del desallotjament del carrer Sancho d´Àvila, van ser detingudes diverses persones tot i haver-se produït una actuació policial irregular que ha sigut denunciada davant dels tribunals. Una d’elles, en Yussif, va ser internada al CIE Zona Franca tot i tenir una situació de ple arrelament i de que el proper dilluns 21 te cita a la subdelegació del govern per regularitzar la seva situació per ser parella de fet d'una ciutadana de l'Estat Espanyol.


Un altre noi, en Khadima, amb familiars i arrelament a l'Estat, porta uns dies retingut i també és veí del barri. Tots dos estan exposats a que els retornin per la força al seu país d’origen en qualsevol moment.
L’Assemblea solidària en contra dels desallotjaments considera aquests fets com a racistes i per tant atempta contra la llibertat i la dignitat de les persones. Al Poblenou no tolerem que cap veí nostre sigui privat de llibertat per no tenir papers.

Per això convoquem per al diumenge 20 de gener, una concentració davant del CIE Zona Franca, a les 12 del migdia, per exigir l’alliberament immediat d’aquestes persones. Contarem amb la presència de varis diputats del Parlament Català que s´entrevistaran amb ells.
Totes i tots els qui puguem ens trobarem a les 10 del matí al metro Poblenou, per estar a la Pl. Espanya a les 11, agafar l’autobús 109 i arribar a les portes del CIE a les 12 del migdia.
Exigim l’alliberament immediat dels detinguts!
Tanquem els CIES!
No als desallotjaments!
Assemblea solidària en contra dels desallotjaments [Xarxa de Suport als Assentaments de Poblenou, Assemblea Social Poblenou, Campanya Tanquem els Cies de Barcelona, Papers i Drets per a Tothom, amics i familiars dels detinguts]
19 de gener de 2013