dimecres, 22 de juliol del 2015

23 juliol. El Ple del Parlament votarà resolució per tancar els CIEEl dijous 23 de juliol es votarà al Ple del Parlament de Catalunya la resolució de la Comissió de Justícia i Drets Humans que recull la petició del tancament dels Centres d’Internament per a Estrangers. L’últim tràmit perquè el Parlament faci història i es converteixi en una de les primeres institucions compromeses amb la carta dels Drets Humans, i la primera estatal que es posiciona pel tancament d’aquests centres de la vergonya.

Es preveu que la votació de la resolució en el Ple es faci a les 13 h. Membres de les organitzacions impulsores de la campanya “Tancarem el CIE“, Migra Studium, Tanquem els CIE i SOS Racisme, i d’altres que han donat suport en la lluita, estarem al Parlament fent-ne seguiment.

Ens fa molta il·lusió, a més, que això succeeixi en el mateix Ple en què s'aprovarà la ILP d'Habitatge de la PAH. Enhorabona companyes!

Ens podeu acompanyar:
  • A les xarxes, amb l'etiqueta #CIEalParlament
  • Seguint la votació en directe a la web de Canal Parlament: http://www.canalparlament.cat/ 
  • Venint a la celebració a partir de les 18h (hora prevista per la votació de la ILP al Parlament) als exteriors del Parlament de Catalunya, Parc de la Ciutadella. (Més informació a l’esdeveniment de Facebook de la PAH Barcelona: https://www.facebook.com/events/1028967507138246/)
La mobilització ciutadana SÍ pot transformar la societat! 
Moltes gràcies a totes! Seguim!