dimarts, 2 de setembre del 2014

Tanquem els CIEs al Rototom Sunsplash


La Campanya Estatal pel Tancament dels CIEs no descansa ni a l'agost, i prova d'això és la participació de Tanquem els CIEs, CIEsNO València i CIEsNO Madrid a la secció social del festival de reggae Rototom Sunsplash d'enguany (16-23 d'agost, Benicàssim)
A banda de tenir octavetes, samarretes, xapes i el llibre Paremos los vuelos, a l'estand vam donar informació i xerrar amb qui s'acostava amb ganes de debatre sobre el racisme institucional. Amb aquests debats i amb la convivència al festival hem anat fent llaços més estrets amb col·lectius en lluita contra el racisme i hem conegut projectes molt interessants amb els quals potser farem alguna col·laboració ;)

Amb la excusa de repartir octavetes entre el públic del festival, en anglès i castellà, vam generar entre els assistents del festival interessants debats i conversacions sobre el tema. Diumenge a la tarda, en acabar el debat sobre les fronteres, es va presentar a l'espai La pedra de Sòcrates qui som i què fem Tanquem els CIEs.

Us deixem un tast de la nostra experiència, amb fotografies de Sandro Gordo, company de Migrarte i l'Espacio del Inmigrante amb qui vam compartir aquests dies.

Voluntari repartint les nostres octavetes "¿Qué es un CIE?"
Presentació de Tanquem els CIEs a la fira de col·lectius NO Profit del Rototom
Públic del Rototom recolzant la lluita contra els Centres d'Internament d'Estrangers
Debat "Vivir y morir en la frontera"
Stand compartit sota el lema de "Arte por la dignidad"
La lluita contra el racisme serà amb alegria o mai serà!
Equip de repartiment d'octavetes, en acció
Tanquem els CIEs volem agraïr a Simbiosis Kolective 
per haver-nos convidat al seu espai.