dilluns, 7 de juliol del 2014

Tanquem els CIEs rep el Premi UPEC 2014

La Junta de la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya- UPEC ha atorgat el Premi UPEC 2014 a "Tanquem els CIES" per la tasca imprescindible que estem fent de donar a conèixer aquests Guantànamos que tenim a casa nostra i denunciar les contínues vulneracions de drets que s'hi produeixen.
Vam recollir el premi amb aquestes paraules:

TANQUEM ELS C.I.E. agraeix el guardó que ens ha concedit la UPEC., tot i que el premi en si no és pas una finalitat en si mateixa, sinó quelcom que ens ajuda a poder fer visible la lluita que des de Barcelona, València, Madrid i la campanya d'Astúries "Vols de la vergonya" realitzem per tal de condemnar i demanar el tancament immediat dels forats negres de l'Estat espanyol, orquestrats amb la complicitat de les polítiques migratòries europees. Alhora recordar que totes les companyes que avui no són a Barcelona es troben a Melilla, col·laborant amb les campanyes que condemnen sense contemplacions la tortura i la violència que el nostre Estat exerceix vers totes aquelles persones que intenten exercir un dret humà bàsic i fonamental com la lliure circulació, malgrat que només ho poden dur a terme exposant la seva vida diàriament, tenint com a resposta la mà dura del Ministeri de l'Interior i dels cossos policials. 
Potser no serà demà, però sabem i estem determinades a tancar centres on es tortura persones fruit d'una Llei d'Estrangeria racista, discriminadora i que recolza polítiques de terror vers aquells i aquelles que no tenen papers. 
TANCAREM ELS CENTRES D'INTERNAMENT! 
Moltes gràcies en nom de TANQUEM ELS C.I.E.