dilluns, 1 de juliol del 2024

Aturem la deportació d'L.L.V.!!

Frenem la deportació des del CIE d'Aluche d'una dona afrodescendent d'origen brasileny que fuig de la violència de gènere!
 
L.L.V. és una dona negra brasilenya, víctima de violència de gènere, que va haver de fugir davant la lentitud de la justícia del govern de Bolsonaro, després de denunciar una agressió de la seva ex-parella. 

És en risc de ser deportada avui, dilluns, des del CIE d'Aluche (Madrid).
 
L.L.V. fou identificada en una batuda racista. Va aconseguir frenar una deportacio exprés i va ser internada al CIE d'Aluche. Va demanar llibertat en NO entrar en els requisits de l'art. 53.1 de la LO4/2000. Tot en va.

La Red Española de Inmigración y Ayuda al Refugiado ha llançat una crida urgent al Ministeri d'Igualtat  per aturar la deportació i reorientar el cas. 

L.L.V. no té antecedents penals. Té domicili fixe des de 2022 i arrelament a Espanya. L.L.V. ha de ser lliure i poder regularitzar la seva situació!
 
El cas d'L.L.V. reflexa els desafiaments que enfronten les víctimes de violència de gènere migrants. El CIE no és un espai on les víctimes de les polítiques migratòries i el racisme institucional,  supervivents de violència de gènere se senten segures per narrar la seva història.

Més informació: