dijous, 25 d’abril del 2019

Dret al vot - #VotarEsUnDerecho

Ens trobem aquest dissabte per denunciar una democràcia que li nega el dret a sufragi a les nostres veïnes i companyes. 

Més informació sobre la concentració aquí
El dret a vot està subjecte a la nacionalitat, quan hauria d'estar-ho a la residència. És una barbaritat haver d'estar discutint encara que qui viu, participa, treballa o estudia als nostres pobles i ciutats han de poder votar qui seran els seus representants polítics que decidiran on es destinen els recursos i com es distribueixen. Fa temps que denunciem la violència que l'Estat perpetra contra els nostres cossos però, sobretot, com ho fa de manera impune contra la població migrant i racialitzada. Els límits d'aquest i la capacitat de retre comptes sobre les seves accions ha d'estar a l'abast d'aquelles qui en pateixen les conseqüències més dures.

L'escepticisme envers les institucions, la crítica a l'estructura de l'Estat és completament vàlida. Però mentre les nostres veïnes no tinguin dret a NO votar a aquells qui promouen polítiques racistes i classistes, no podem parlar de transformació social.

Critiquem la falsa democràcia, repensem maneres d'organitzar-nos i de teixir aliances, però no podem obviar els nostres privilegis i desresponsabilitzar-nos de la violència d'aquests. Per tot això si aquestes eleccions teniu pensat abstenir-vos, us convidem a passar per la web votaresunderecho.es i cedir el vostre vot a una persona que vulgui votar però que la llei d'extrangeria -mai ho direm prou: racista!- li ho impedeixi. Acompanyem les lluites i les demandes de les nostres companyes i ajuntem els nostres crits aquest dissabte perquè volem justícia social, i perquè el vot ha de ser per tothom!!!


Més informació: