dissabte, 3 de novembre del 2018

11N. #ElRacismeMata


[Català, más abajo en castellano]

L’Assemblea Antiracista de Barcelona convoca a la manifestació Per una societat sense racisme, l’11 de novembre en memòria de l’assassinat de Lucrecia Pérez ara fa 26 anys.

El 13 de novembre de 1992 – fa 26 anys – Lucrecia Pérez, una dona dominicana de 32 anys, va ser assassinada a una discoteca per uns homes encaputxats, dels quals un era un Guàrdia Civil. Va ser el primer assassinat racista reconegut com a tal per part de l’aparell judicial de l’Estat espanyol.
Sabem que no va ser el primer, ni l’últim.

Aquest any ens manifestem per denunciar les morts de Mame Mbaye assassinat per les polítiques de criminalització de la Venta ambulant; Manuel Fernández Jiménez assassinat per les polítiques d’estrangeria; o Mammadou Barry i Soufian Hinn, assassinat per les polítiques de desprotecció de la infància migrant. No podem deixar de recordar les més de 500 persones assassinades per la política de fronteres europea i espanyola.

Per ells i per totes les vides amb les que el racisme ha acabat, convoquem a manifestar-nos aquest 11 de novembre a Barcelona.

[MANIFESTACIÓ]
PER UNA SOCIETAT SENSE RACISME!! 
Dia: Diumenge, 11 de Novembre 
Lloc: Plaça Universitat 
Hora:17h

#ElRacismeMata 
#LucreciaNiOblitNiPerdó 
#PerUnaSocietatSenseRacisme 
#AssembleaAntiracistaBCN

*L'Assemblea Antiracista de BCN neix de la necessitat d’articular una lluita a on es posi al centre l’eliminació del racisme en totes les seves expressions. Aquest espai es constitueix de la confluència entre persones i col·lectius que van formar part de la Tancada de la Massana i altres espais de lluita antiracista de BCN i rodalies.






[Castellano, més amunt en català]

La Asamblea Antirracista de Barcelona convoca a la manifestación Por una sociedad sin racismo, el 11 de noviembre en memoria del asesinato de Lucrecia Pérez hace 26 años.

El 13 de noviembre de 1992 – hace 26 años- Lucrecia Pérez, una mujer dominicana de 32 años, fue asesinada en una discoteca por unos hombres encapuchados, de los cuales uno resultó ser guardia civil. Fue el primer asesinato racista reconocido como tal por parte del aparato judicial del Estado español. Sabemos que no fue el primero, ni el último.

Este año marchamos también para denunciar las muertes de Mame Mbaye asesinado por las políticas de criminalización de la Venta ambulante; Manuel Fernández Jiménez asesinado por las políticas carcelaria antigitanas; Mohamed Boudarbala, asesinado por las políticas de extranjería; o Mamadou Barry y Soufian Hnin, asesinados por las políticas de desprotección de la infancia migrante. No podemos dejar de recordar las más de 500 personas asesinadas por la política de fronteras europea y española.

Por ellos y por todas las vidas con las que el racismo ha acabado, convocamos a marchar este 11 de Noviembre en Barcelona.

[MANIFESTACIÓN]
POR UNA SOCIEDAD SIN RACISMO  
Día: Domingo, 11 de Noviembre 
Lugar: Plaza Universitat 
Hora:17h

#ElRacismoMata  
#LucreciaNiOlvidoNiPerdón 
#PorUnaSociedadSinRacismo 
#AsambleaAntirracistaBCN

*La Asamblea Antirracista de BCN nace de la necesidad de articular una lucha dónde se ponga en el centro la eliminación del racismo y el colonialismo en todas sus expresiones. Este espacio se constituye en la confluencia entre personas y colectivos que formaron parte de la Tancada de la Massana y otros espacios de lucha antirracista de BCN y alrededores.