dimarts, 24 de novembre del 2015

Campanya de mobilització #CIEmaimés

El CIE de Barcelona està tancat provisionalment, per fer-hi obres «de millora». Però cap intervenció ni cap millora a les instal·lacions del centre justificaran la seva existència: la privació de llibertat de persones per no tenir permís de residencia, per haver-lo perdut o no poder-lo renovar, és una vulneració de drets flagrant. I com a societat no podem tolerar un espai opac on es vulneren els drets de les persones.

Tenim fins el febrer del 2016 - data prevista per la reobertura- per mobilitzar-nos fins aconseguir el tancament definitiu del CIE de Barcelona. Exigir a les institucions a complir amb els seus compromisos en la lluita contra els CIE. Obrir els ulls a la ciutadania sobre les terribles conseqüències d'aquests centres i de la maquinaria racista que és la política migratòria, estatal i europea. Per Vergonya, per Justícia, per Dignitat, perquè no volem ser còmplices. 

És per això que cal sumar les forces de totes nosaltres: dels ciutadans i ciutadanes, del teixit associatiu, dels moviments socials... Des d'ara mateix comença el compte enrere per aconseguir, entre totes, que el CIE de Barcelona no torni a obrir mai més. Et sumes a la lluita? 

Què pots fer: 

- Participar i ajudar a difondre les mobilitzacions i accions que s'organitzaran durant els propers mesos. Anirem informant a la web i les xarxes. 

- Fer seguiment de tota l'actualitat de la lluita contra el CIE a través de l'etiqueta #CIEmaiMés i dels perfils a les xarxes socials: 
Twitter: tancaremelcie   -   Facebook: tancaremelcie
- Sumar-te a la plataforma «Tancarem el CIE» i unir-te als grups de treball. Necessitem caps i mans! Vine a la propera assemblea (2/des. 19 h. Rambla Sta. Mònica, 10) o envia'ns un correu a info@tancaremelcie.cat 

- Assistir a la mobilització popular del dia 30 de Gener on jutjarem al CIE amb un Judici Popular.