dimecres, 11 de febrer del 2015

Objecció fiscal dóna suport a Tanquem els CIEs


El Servei d'Informació de l'Objecció Fiscal (SIOF) ha fet entrega a Tanquem els CIEs de part dels diners recaptats durant la Campanya d'Objecció Fiscal 2014. L'acte ha tingut lloc el dimecres 11 de febrer als locals de Justícia i Pau de Barcelona on el SIOF té la seu.

Al web www.objecciofiscal.org hi trobem les seves raons:

Una mostra més del militarisme que impera a la nostra societat es plasma en el procés de tancament d’immigrants. La població immigrada fuig de les persecucions polítiques, de la misèria i d'un futur sense possibilitats. Arrisquen la seva vida per creuar la frontera i integrar-se en un món que, per a ells, malgrat l'atur, el creixement de la pobresa i la manca d'oportunitats, continua essent molt millor que el seu.

Fa trenta anys que lluitem per la supressió de l'exèrcit i ens neguem a contribuir a la despesa militar, a través de l'objecció fiscal. Alhora exigim la substitució de la despesa militar per despesa social. No obstant això els polítics no escolten la societat civil, sinó que protegeixen els interessos de la indústria d'armament i de l'estament militar. Continuen signant contractes milionaris de compra de noves joguines bèl·liques. I això es deu als forts vincles entre la classe política i el sector armamentístic. Qui avui es un alt càrrec públic, pot seure demà al Consell d'Administració de qualsevol empresa fabricant d'armes.

Per tot això, continuem desviant diners a projectes socials, de defensa de la pau i la solidaritat , a través de l'objecció fiscal. Per aquesta raó aquest any hem triat els projectes: “Tanquem els CIEs (Centres d’Internament d’Estrangers) i “Insubmisos a l'exèrcit a Colombia”.

Des de Tanquem els CIES agraïm molt la confiança i el suport que hem rebut. Des de la creació de Tanquem els CIEs s'ha fet molta feina de manera voluntària i així es continuarà fent. Aquests diners ens ajudaran a anar més lluny i a ampliar el radi d'acció, sobretot en les accions jurídiques, en la difusió i en la coordinació amb campanyes pel tancament dels CIEs d'altre territoris. GRÀCIES!

Us animem a saber més sobre l'objecció fiscal: www.objecciofiscal.org