dimecres, 21 de maig del 2014

24maig. Per què hem de desobeir?

Tanquem els CIEs participa en l'acte convocat per al proper dissabte 24 de maig.

Les reformes del Codi Penal, la Llei Mordassa i la Llei contra l'Avortament són un atac directe als nostres drets i llibertats que no podem tolerar.

L'objectiu de la trobada d'aquest dissabte és ser conscients del que suposen i crear un espai on la desobediència civil s’estengui progressivament, de manera conjunta i assumida per la majoria social. Activar-la requereix un procés col·lectiu, des de múltiples espais i sensibilitats.


Sabem que aquest és el camí per frenar la Llei Mordassa, la reforma de la Llei de l’ Avortament i la resta de canvis normatius.

Seguirem teixint estratègies de desobediència civil i reforçant les lluites ja iniciades: Stop Desnonaments, contra les noves reformes laborals, contra les polítiques d’immigració, contra les retallades en sanitat i educació, així com un llarg etcètera.

Hi ha molta feina per fer i el camí és llarg . I ho aconseguirem si la desobediència civil és massiva i contundent, també inclusiva i assumible per tothom. No volem ser només unes poques. Només la desobediència massiva desembocarà en la retirada d’aquestes reformes il·legítimes.

Ens veiem dissabte 24 de maig. Per trobar des de les mirades còmplices desobedients de col·lectius ben diferents, teixint aquest sentiment i pràctiques que ens farà ser conscients que sí podem.

En acabar, anirem a donar suport a l'Ateneu Cultural i Popular Harmonia de Sant Andreu, que obrirà les portes aquella mateixa tarda.

Més informació: www.desobediencia2014.wordpress.com
#desob14
#STOPLeyAborto
#STOPLeyMORDAZA
#STOPcodigoPENAL