dimecres, 23 de gener del 2013

[29/01] Assemblea oberta "Tanquem els CIE's"

Obrim els ulls! Tanquem els CIE's!!

Des de la Campanya Tanquem els CIE's us volem convidar a conèixer i participar de la lluita contra els Centres d'Internament d'Estrangers i les polítiques de control migratori de la UE. Com sabeu, en els últims anys, juntament amb una extensa xarxa de col·lectius, entitats i persones de tot l'Estat, hem aconseguit visibilitzar la realitat dels CIE's i articular una lluita que s'extén també a tots aquells elements que hi van associats: des de les batudes racistes, les deportacions forçoses, els abusos policials o la pròpia llei d'estrangeria. 

Estem convençuts que la lluita contra aquests mecanismes discriminatoris -fonamentats en un racisme institucional i social cada vegada més amenaçant- ha d'anar associada a una lluita més global pels drets universals, la ciutadania global, la democràcia del 99% i la justícia social. Per aquesta raó, fem una crida a tots aquells individus, entitats i col·lectius en lluita que en algun moment ens heu donat suport, o que esteu disposats a participar en properes accions, a trobar-nos, conèixe'ns i compartir horitzons de lluita per seguir consolidant la Campanya pel tancament dels CIE's a l'àmbit de Barcelona.  

*Per poder preparar la logística i dinamització de l'assemblea, agraïrem que ens feu arribar confirmacions d'assitència.


Dia i hora: Dimarts, 29 de gener, 19 h.



Lloc: Casa de la Solidaritat, C/ Vistalegre, 15.



Ordre del dia: 
1. Presentació i benvinguda. (10') 

2. Informació sobre la Trobada Estatal pel tancament dels CIE's (20') 

3. Propers passos a seguir com a Campanya de Barcelona. (30')
             a. Línies d'actuació prioritàries. Recull de propostes.  
             b. Calendarització de properes mobilitzacions i accions.

4. Organització: (30') 
             a. Recursos, organització i grups de treball.
             b. Possibles formes de participació d'entitats a la Campanya. 

5. Data propera assemblea oberta i periodicitat. (5')